Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Till katten

Kattgräs 100 g
39:-

Kattgräs 100 g

Katter behöver friskt, grönt gräs för matsmältningen. Varje gång som katten tvättar sig får den hårbollar i magen. För att bearbeta och hjälpa till med matsmältningen behöver katten äta kattgräs. Tillsätt bara vatten. Med vitaminer och mineraler.

Klösmöbel Med Sisalbro
469:-

Klösmöbel Med Sisalbro

Klösmöbel Kitty med sisalbro och leksak 37x36xH46 cm

Kong Kattleksak Purrsuit Whirlwind
199:-

Kong Kattleksak Purrsuit Whirlwind

Batteridriven boll med svans för lek. 2 st Aa batteri medföljer

Kong Kattleksak Softies Buzzy Llama
69:-

Kong Kattleksak Softies Buzzy Llama

Mjuk plyschleksak som vibrerar när man drar i svansen. Med knastrande ljud och amerikansk catnip

Feliway Spray Katt
315:-

Feliway Spray Katt

Feliway Spray bidrar till att skapa en trygg och harmonisk tillvaro för dig och dina katter både i hemmet eller på resan. Feliway Spray förebygger och motverkar även oönskade beteenden orsakade av oro och stress och används bl.a. för att motverka att katten kissar inne (urinmarkerar). Spraya 8-10 pumpslag (beroende på ytans storlek) och vänta 15 minuter innan katten introduceras till sprayat område. Effekten kvarstår i 4-5 timmar. Spraya på nytt när effekten avtar. Feliway Spray kan sprayas på kattfilten/korgen, inuti buren eller i bilen. Spraya däremot inte direkt på eller i närheten av katten.

Feliway Doftavgivare Katt
399:-

Feliway Doftavgivare Katt

Feliway doftavgivaren är en lugnande doftspridare för katter. Innehåller syntetiska kopior av kattens egna ansiktsferomoner (doftsignal) som gör katten trygg i olika situationer. Kopplas till eluttag och kan t ex motverka urinmarkering, oro, bilåkning samt förbättra relationen mellan katter.

Kattschampo Basic 250 ml
59:-

Kattschampo Basic 250 ml

Skonsamt schampo med balsameffekt. Rengör effektivt kattens päls. Tack vare ingående återfettningsmedel förhindras uttorkning och kattens päls kan tvättas så ofta som varje vecka.

Klösbräda I Papp
69:-

Klösbräda I Papp

Klösbräda i papp med kattmynta. Går att klösa på båda sidorna vilket förlänger hållbarheten. 50x12cm