Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Sociala medier

Butikens egen sida

Djur&Naturs digitala sidor för våra butiker ska vara en rolig, lättsam & inspirerande miljö för dem som älskar djur och natur. Sidorna är till för att informera om kampanjer, ge produkttips & produktinformation och visa upp vår vardag i butik samt anordna tävlingar. Vårt mål är att du som kund ska känna en personlig anknytning till din lokala butik.

Vi frågar innan vi publicerar bilder

Om vi fotograferar egna bilder i butiken, är vi noga med att få godkännande från våra kunder som eventuellt är med på bilderna. Vi är då tydliga med att påpeka att det publiceras på sociala medier.

Kommentarer & meddelanden

Vårt mål är att svara på alla meddelanden som inkommer via sociala medier till våra butiker. Dock kan svarstiden variera då vi i första hand alltid servar befintliga kunder i butiken.

Tävlingar

Alla våra tävlingar som arrangeras på sociala medier är enbart från Djur&Natur. Facebook & Instagram är inte knutna till tävlingarna och har inte varit delaktiga i att skapa, sponsra, stödja, ansvara eller administrera tävlingarna.

Vinnarna utses av en jury och lottas inte fram. Vinst meddelas vinnaren antingen i kommentarsfältet och/eller i ett nytt inlägg. Oftast ber vi vinnaren i sin tur att kontakta oss via PM/DM för tex adressuppgifter som kan behövas för att skicka vinst per post.

Har du frågor kring våra sociala medier eller tävlingar? Vänligen kontakta oss på 0510-828 08 eller via vårt kontaktformulär .

Läs vår integritetspolicy här.