Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

 1. A
 2. B
 3. C
 4. D
 5. E
 6. F
 7. G
 8. H
 9. I
 10. J
 11. K
 12. L
 13. M
 14. N
 15. O
 16. P
 17. Q
 18. R
 19. S
 20. T
 21. U
 22. V
 23. W
 24. X
 25. Y
 26. Z
 27. Å
 28. Ä
 29. Ö

A

Logotyp för Absorbine

Absorbine

1892 beslutade Wilbur och Mary Ida att ägna sig åt att hålla hästarna så friska som möjligt. Genom att arbeta tillsammans utvecklade de en naturlig formel av örter och eteriska oljor som blev Absorbine® Veterinary Liniment. Mer än 120 år senare har produktlinjen vuxit avsevärt. Men Absorbine har inte glömt sina rötter. Dom är därför fortfarande engagerade i att erbjuda hästvårdsprodukter av högsta kvalitet. Absorbine vet att tiden du spenderar med dina hästar - vare sig i stallet eller i sadeln - är verkligen givande. Så dom har utvecklat en serie hästvårdsprodukter som hjälper till att se till att dina hästar ser ut, känner och presterar bäst, oavsett om de är på banan, i skogen eller bara hänger i stallet - vart du än delar de speciella stunderna. Säljs endast i butik!

Logotyp för Acana

Acana

Västra Kanadas bondgårdar, vidsträckta rancher, bördiga prärier och kalla klara vatten är Acana´s inspirationskälla och ger dom färska lokalproducerade ingredienser. Till skillnad från de flesta andra hund- och kattfoderproducenters foder motsvarar deras utbud av färska lokalproducerade ingredienser din hund eller katts naturliga kost genom att näringsämnena levereras i sin mest naturliga form. Från frigående fågel, ägg, gårdsuppfött kött och vildfångad fisk till solmogna frukter och grönsaker – alla ingredienser föds upp och odlas lokalt och är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion. De levereras färska till Acana´s kök dagligen, utan konserveringsmedel och fyllda med näring.

Logotyp för Adaptil

Adaptil

ADAPTIL ger trygghet, mod och fokus! Trygghetsbudskap via hundens naturliga doftspråk får både valpen och den vuxna hunden att känna sig säker och trygg i alla situationer.

Logotyp för Alac

Alac

Koppel & halsband till hundar.

Logotyp för Allox

Allox

Skyddsnät för trädgård park, sport & terräng. Säljs endast i butik!

Logotyp för Animal Probiotics

Animal Probiotics

Fodertillskott häst

Logotyp för Aptus

Aptus

Produkter till katt och hund.

B

Logotyp för Betfor

Betfor

Betfor är sedan länge ett begrepp bland landets hästägare. I stort sett alla landets hästar konsumerar Betfor, antingen utfodrat direkt eller ingående i annat kraftfoder. Betfor innehåller nu mer betfiber an någonsin tidigare.

Logotyp för Bia Bed

Bia Bed

Svensktillverkade ergonomiska hundbäddar i olika modeller av hög kvalité. Hundsängar och hundmadrasser med utbytbar klädsel som är lätt att rengöra. Säljs endast i butik!

Logotyp för Biofarmab

Biofarmab

Här hittar du allt från högkvalitativa och funktionella tillskott för välbefinnande och prestation, till de bästa produkterna för päls-, hov- och sårvård. Produktutvecklingen hos Eclipse Biofarmab baseras på djupgående kunskap, omfattande tester och stor noggrannhet. Allt sker i deras egna fabriker med tillhörande labb, i Hishult. I Biofarmabs produkter används bara de bästa råvarorna med höga krav på tillverkning, förpackning och förvaring. Biofamrab är idag marknadsledande i Skandinavien och levererar till stora delar av världen.

Logotyp för Blundstone

Blundstone

Säljs endast i butik!

Logotyp för Borstiq

Borstiq

Borstar och tillbehör till din häst av hög kvalité.

Logotyp för Botana

Botana

Botana ett företag med kontor och lager i Göteborg. Dom marknadsför och säljer blomsterlök, gräsfrö, näring, växter och tillbehör. Botanas återförsäljare är Garden Centers, plantskolor samt yrkesodlare. Dom har kontraktsodlingar i flertal länder med odlare som dom anser vara de allra bästa. Genom nära samarbeten med sina odlare kan dom garantera produkter som överträffar våra kunders krav och förväntningar. Botana strävar ständigt efter att ha de bästa odlarna med produkter av högsta kvalitet. Botana har höga och sunda ambitioner vad gäller hänsyn till inre och yttre miljö. Dom bedriver ett miljöarbete som kännetecknas av förebyggande åtgärder, öppenhet och ständiga förbättringar.

Logotyp för Bozita

Bozita

All hundmat från Bozita är svenskproducerat, högkvalitativt hundfoder, tillverkat av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Sverige är känt för sin rena natur och höga kvalitetsstandard och det märks i Bozitas produkter. Recepten för deras hundfoder är framtagna av nutritionister som är specialister på sambandet mellan hundmat och hälsa hos hundar så att du kan lita på att din hund alltid får i sig allt den behöver. Säljs endast i butik!

Logotyp för Bozita Robur

Bozita Robur

Bozita Robur är ett svensktillverkat, spannmåls- eller vetefritt superpremiumfoder för hundar, med råvaror av högsta kvalitet. Fodret innehåller höga halter av färskt svenskt kött för god smak och en förbättrad matsmältningsprocess. Att maten är glutenfri innebär även att den verkar för hundens tarmfunktion. Alla råvaror har i enlighet med senaste forskning omsorgsfullt valts ut och testats, allt för att skapa ett foder som på ett naturligt sätt stärker hundens kropp. Säljs endast i butik!

Logotyp för Braaaf

Braaaf

Vi är Braaaf! Uppriktig, pålitlig och innovativ. Vi står för ärliga produkter av hög kvalitet. Våra snacks är ett perfekt komplement till en hälsosam kost för hundar och de är spannmålsfria! Av hygieniska skäl är våra tuggor individuellt förpackade. Omedelbart igenkännbar kvalitet, eftersom fyrbenta vänner bara förtjänar det allra bästa.

Logotyp för Burner

Burner

Burner Sverige AB har marknadsfört Burners tändprodukter sedan 2003. Målsättningen med bolaget är att hitta produkter som gör vardagen lite enklare. Dom har ständiga kontakter med sina samarbetspartners internationellt för att ligga i framkant när det gäller att finna nya, spännande produkter för den svenska marknaden. Burner Sverige AB har ett spännande utbud av innovativa produkter med Burnersortimentet som största produktgrupp, som har blivit en referensprodukt inom upptändningsområdet.

Logotyp för Bästis

Bästis

Bästis Kattmat är ett komplett mycket smakligt och omtyckt torrfoder för både inne och utekatter av alla raser. Med en bra balans mellan protein och fett samt rikt på de viktiga näringsämnen din katt behöver.

C

D

E

Logotyp för Earth Rated

Earth Rated

Earth Rated har stora hjärtan för hundar, så dom arbetar varje dag för att hitta nya och kreativa sätt att hjälpa dem, samtidigt som dom är där för de människor som ägnar sin tid åt att göra sina liv bättre. Från kroken på baksidan av våra dispensrar till luktmaskeringstekniken i våra väskor, utvecklas dom alltid för att hålla sig till behoven hos husdjursägare! Earth Rated nöjer sig inte bara med godkänt, utan vill att varje detalj i deras produkter ska vara väl genomtänkta, noggrant testade, pålitliga och vackert utformade. Vi står 100% bakom vår produktkvalitet. Framför allt är vi engagerade i att ge dig en fantastisk upplevelse med våra produkter varje gång. För när det gäller att städa upp husdjursröra finns det ingen felmarginal. Säljs endast i butik!

Logotyp för Effol

Effol

1906 stod företagets fokus på skötsel av läder och hov. Sedan dess har Schweizer-Effax GmbH ständigt utvecklat och gjort sig ett namn med internationella välkända Varumarken inom olika sporter som fotboll, hästsport, skidåkning och friidrott. I över 80 år har företaget etablerats inom sportbranschen och är särskilt stolt över det framgångsrika samarbetet och det innovativa utbytet med många idrottsföreningar. Säljs endast i butik!

Logotyp för Ekol

Ekol

Säljs endast i butik!

Logotyp för EkoNatur

EkoNatur

EkoNatur förmedlar och tillverkar organisk gödning för all typ av odling och växtodling inom lantbruk, livsmedelsindustri, trädgård och för inomhusplantor såväl i växthus som för plantor på fönsterbrädan. Allt innehåll i EkoNaturs produkterna kommer från gårdar och odlingar i Sverige och är godkända för ekologisk odling. EkoNatur har mer än 60 års erfarenhet av gödsel.

Logotyp för Equisalt

Equisalt

Hästar är Equisalts passion. Dem drivs av att ge varje häst vad den behöver för att må bra och prestera på topp. Som en del av Salinity har Equisalt nästan 200 års erfarenhet av salt och många år av elituppfödning i galoppbranschen bakom sig. All vår tillverkning sker i Falkenberg.

Logotyp för Equsana

Equsana

Equsana är Danmarks största hästfodermärke och kan översättas från latin till "frisk häst" och hälsa är ett av nyckelorden bakom Equsana.

Logotyp för Espegard

Espegard

Espegard AS är en välkänd kvalitetsproducent av vedutrustning.

Logotyp för Espree

Espree

Espree tillverkar schampo och balsam för hundar av olika slag. De har tagit fram produkter för flera olika typer av päls vilket gör det enklare för dig att ge ditt djur en god pälsvård. Produkterna från Espree är skonsamma, av hög kvalitet, och tillverkas med stor noggrannhet och känsla för ingredienser. Produkterna från Espree är ekologiska och skonsamt producerade.

Logotyp för Eukanuba

Eukanuba

Eukanuba har tagit hand om husdjur ända sedan 1969 – det är femtio års omvårdnad av hundar och katter! Det gör att dom vet precis vad djuren behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida. Eukanubas smakrika recept ger skräddarsydd näring åt din hund, som bidrar till att upprätthålla optimal hälsa och fysik under hela livet. Oavsett om du har en valp som behöver få rätt start i livet, eller vill ge din äldre hund exakt det den behöver, finns EUKANUBA här med all näring som din bästa vän behöver.

Logotyp för Ever Clean

Ever Clean

Sedan 1987 har Ever Clean arbetat för att utveckla en kattsand med maximal klumpeffekt och luktkontroll. Dom vet att man som kattägare är i största behov av en kattsand som absorberar lukt och ger minimala klumpar. Hemligheten med Ever Clean är det aktiva kol som finns i varje enskilt sandkorn, vilket ger en fantastiskt förmåga att absorbera illaluktande odör från kattlådan. Ever Cleans överlägsna kvalitet innebär färre byten i lådan, mindre kattsand att förvara och bära hem.

F

Logotyp för Feliway

Feliway

FELIWAY ger trygghet & harmoni till katter i vardagen och motverkar beteenden som att katten kissar inne på fel ställen, klöser på möbler eller gömmer sig.

Logotyp för Ferplast

Ferplast

Ferplast är en av de största tillverkar av djurtillbehör. I deras sortiment finns mängder av burar och tillbehör för hund, katt & smådjur.

Logotyp för Ferramol

Ferramol

Bekämpningsmedel mot sniglar baserat på en järnförening som förekommer naturligt i miljön. Säljs endast i butik!

Logotyp för Fibergi

Fibergi

Namnet Fibergi kommer av orden fiber och energi. Fibergis produkter är ej pelleterade. Müsliblandningen med lusernhack gör att hästarna tar längre tid på sig att äta, vilket gynnar salivutsöndringen. Det i sin tur är positivt för nedbrytningen av fodret och ger en bra miljö i mage och tarm. Dammfria müsliblandningar där alla vitaminer och mineraler ingår. Du ser vad du ger!

Logotyp för Fiskars

Fiskars

Om du älskar att påta i trädgården är det väl klart att du vill ha de bästa redskapen till hjälp? Fiskars arbetar hårt för att se till att du har det du behöver. Oavsett om du rensar ogräs, klyver ved, sopar gångarna eller beskär dina träd blir det enklare för dig med våra redskap, år in och år ut. Säljs endast i butik!

Logotyp för Foran

Foran

Foran Equine är i dag en världsledande producent inom kosttillskott och skötsel- produkter av högsta kvalitet till framför allt häst. Kunskapen inom företaget sträcker sig långt tillbaka i tiden och bottnar i en stark känsla för hur olika tillskott kan förbättra hästarnas egna kapacitet. All produktutveckling sker på Irland och testas kontinuerligt ut av professionella ryttare inom de olika disciplinerna. Säljs endast i butik!

Logotyp för FourFriends

FourFriends

Tanken med FourFriends är att göra en mat som får din katt och hund att bli frisk, stark och strålande – inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand. FourFriends använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad. Hundar och katter är karnivora djur, dvs köttätare och det har dem tagit hänsyn till och har mycket kött i sina recept.

Logotyp för Furminator

Furminator

FURminator erbjuder en samling säkra, förstklassiga borst-verktyg för ditt husdjur som är enkla att använda. De hjälper till att ge en professionell vårdregim och minimera ansamling av löst hår hemma.

G

H

Logotyp för Halla Foder

Halla Foder

Halla Swedish Pet Food är en av Sveriges äldsta djurfodertillverkare. Sedan 1928 har dem levererat ett gott och hälsosamt alternativ till den aktiva hunden och katten. Med den senaste tekniken utvecklas god och näringsrik mat gjord på naturliga, färska och i största möjliga mån, svenska råvaror. Färskfodret säljs endast i butik!

Logotyp för Hansbo Sport

Hansbo Sport

Från hovkratsar och broddar till högfunktionstäcken och ryttarutrustning. Hos Hansbo Sport hittar du funktionella kvalitetsprodukter av modernt snitt och design.

Logotyp för Helosan

Helosan

Mild och oparfymerad hudvård utan artificiella doftämnen. Innehåller Eucalyptus Globulus som är en eterisk olja med vårdande egenskaper tillsatt för att avge en frisk aromatisk doft. Säljs endast i butik!

Logotyp för Hercules

Hercules

Tillverkare av vildfågelfoder samt tillbehör.

Logotyp för Hippo

Hippo

Hippo är framtaget i tätt samarbete mellan Svenska Foders kunniga foderutvecklare, den senaste forskningen och marknadens önskemål och har funnits i mer än 30 år. Förutom ett obevekligt fokus på en korrekt näringsmässig sammansättning för varje häst, läggs stor vikt vid miljöhänsyn vid val av råvaror. Så långt det går väljs lokala, svenska råvaror. Hippo provtar och kontrollerar hela råvaruflödet för att kunna erbjuda ett säkert foder av högsta kvalitet.

Logotyp för HippoSelection

HippoSelection

Noga utvalda mineraler, tillskott och tillbehör med hästens välbefinnande i fokus. Säljs endast i butik!

Logotyp för Horslyx

Horslyx

Horslyx innehåller en högkvalitativ mix av vitaminer, mineraler och spårämnen som kompenserar näringsbrister i foder och bete och ger en naturlig och långsam tillförsel av näringsämnen.

Logotyp för Hurtta

Hurtta

Hurttas uppgift är att förse dig och din trognaste vän med världens bästa utrustning, så att ni båda fullt ut kan njuta av frisk luft utomhus och av livet.

I

J

K

Logotyp för Katrin

Katrin

Katrin säkerställer hygien i varje steg. Lösningar som är hygieniska och säkra att använda är högsta prioritet. Säljs endast i butik!

Logotyp för Katty

Katty

Under namnet Katty hittar du svenskproducerat kattfoder för levnadsglada katter. Välj mellan knaprigt torrfoder och smaskiga konserver. Här finns något för alla smaker: fisk, kött och kyckling.

Logotyp för Kennel Equip

Kennel Equip

Logotyp för Kennel Equip Care

Kennel Equip Care

Päls- och klovård för hund, katt och kanin.

Logotyp för Kerbl

Kerbl

Logotyp för Klassfoder

Klassfoder

Klass hundfoder är ett svenskt färskfoder av mycket hög kvalitet som har tillverkats i mer än femtio år. Dem har därigenom skaffat sig stor kunskap av såväl tillverkning som hantering. All hundmat är anpassad, inte bara för draghundar och jakthundar, utan kan ätas av samtliga hundraser. Klass Hundmat täcker näringsbehovet oavsett hundens ålder eller storlek. Säljs endast i butik!

Logotyp för KNZ

KNZ

Varumärket KNZ ägs av Nouryon och är ett starkt varumärke känt över hela världen, med fokus på fritt val och kvalitet. Fritt val betyder att dom inte tillsätter artificiella ingredienser till sina slickstenar, som t ex sötningsmedel. Därför frestas djur inte att slicka i sig mer än nödvändigt utan ser till att dem få i sig exakt den mängd salt de behöver.

Logotyp för Kong

Kong

KONG är en leksak som kommer att vara med din hund genom alla stadier av livet. Från valp till mer framstående år kan KONG tjäna olika syften för din hund.

Logotyp för Krafft

Krafft

Krafft lanserade ditt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad och prestera sitt allra bästa. Säljs endast i butik!

Logotyp för Kvitt

Kvitt

L

M

Logotyp för Mason Cash

Mason Cash

Logotyp för Mike Hammer

Mike Hammer

Hållbara kläder, tillbehör & utrustning för jakt. Säljs endast i butik!

Logotyp för Mjau

Mjau

Mjau har lagat kattmat i generationer. Du kan vara säker på att torrfoder och våtmat från Mjau är ansvarsfullt producerad och tillagad av utvalda råvaror. Mat som din katt kommer att älska och må bra av.

Logotyp för Monster

Monster

Monster är ett familjeägt företag sedan 1970, i andra generationen och med mer än 35 års erfarenhet av katt- och hundmat.

Logotyp för Mountain Horse

Mountain Horse

Mountain Horse filosofi är att integrera hållbarhet i hela verksamheten. Dom vill erbjuda dig prisvärt ridmode med kvalitet. Produkterna produceras med respekt och omsorg för människor och miljö och dom fattar aldrig ett beslut utan att reflektera över miljöaspekten. Mountain Horse strävar ständigt efter att förbättra sina processer, att välja så miljövänliga material som möjligt och att minska åtgången av vatten, energi och kemikalier. Säljs endast i butik!

Logotyp för Myrr

Myrr

Med över 40 år på den svenska marknaden är Myrr välkänt för kvalitet, effektivitet och välbeprövade produkter. Den kompletta lösningen för dina myrproblem – både inne och ute!

Logotyp för Mäster Grön

Mäster Grön

Mäster Grön sätter kvalité i första rummet, både vad gäller plantans kvalitet, den estetiska kvalitet, leveranskvaliteten och den odlingskvalitet dom erhåller genom en resurssmart, certifierad odling. Odlarna arbetar med högt ställda mål för att producera med minsta möjliga miljöpåverkan. För att kunna leva upp till dessa kvalitetsmål är över 90% av deras produkter odlade under certifieringen IP-Sigill. Därtill är två producenter certifierade enligt KRAV´s regelverk. Säljs endast i butik!

N

Logotyp för NAF

NAF

Med över 25 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott. NAF använder endast de bästa naturliga ingredienserna, med full spårbarhet. Dessa unika framställningar skapas av NAFs eget team bestående av veterinärer, forskare och dietister. Resultatet är ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att kunna erbjuda produkter för din hästs alla behov.

Logotyp för Natria

Natria

Natria finns som både gödselmedel till blommor, rabatter, grönskasland mm samt som bekämpningsmedel mor myror, sniglar etc.

Logotyp för Nelson Garden

Nelson Garden

Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen med nordens bredaste frösortiment.

Logotyp för Neudorff

Neudorff

För Neudorff börjar miljöskydd framför den egna porten. Med sin produkter vill dom bidra till att bättre skydda vår planets växt- och djurvärld. Av denna anledning har dom specialiserat sig på utveckling och tillverkning av naturliga produkter för trädgård, hem och miljö och har 160 års erfarenhet inom detta område. Neudorff försöker alltid använda råvaror och aktiva substanser som kommer från naturen, snabbt växer upp igen och endast har en minimal inverkan på miljön.

Logotyp för Nordiska Plast

Nordiska Plast

Du har säkert haft en produkt från Nordiska Plast i handen. Det kan vara kundkorgen i varuhuset, en snygg smart förpackning för hemmet, en back för redskap i garaget eller klok förvaring på företaget. Vi är ett familjeföretag i Gislaved som har utvecklat, tillverkat och marknadsfört olika plastprodukter sedan 1956.

Logotyp för Nordkalk

Nordkalk

Den ledande kalkstensaktören med fokus på hållbara lösningar.

Logotyp för Norrlandskol

Norrlandskol

Norrlandskol erhåller grillkol och grillbriketter som passar bra för alla som ska grilla, både enklare och mer avancerade grillningar. Grillprodukterna är självklart tillverkade av FSC certifierad råvara och sker enligt gällande standarder för grillkol och briketter. Säljs endast i butik!

Logotyp för Nukamel

Nukamel

Utvecklar innovativa mejeribaserade näringslösningar för utfodring av ungdjur.

Logotyp för Nyby

Nyby

Med full kontroll över allt från utveckling och produktion till utleveranser är Nyby flexibla och kan garantera en hög kvalité och hänsynstagande ur miljösynpunkt. Följ med oss en bit på vägen och handla närproducerat från Nyby!

Nyby-Bruk AB

O

P

Q

R

S

Logotyp för Savic

Savic

Savic har funnits i fyrtio år och är världsledande inom tillverkning av högkvalitativa produkter för din bästa vän. De skapar burar, hygienprodukter och andra tillbehör för din hund & katt, så som mat- & vattenskålar. Savic är ett belgiskt företag som drivs av innovation och kreativitet. Deras motto är att alltid lyssna på kunderna och sätta deras behov först.

Logotyp för Science Selective

Science Selective

Foder till smådjur.

Logotyp för Shires

Shires

Med över 50 års erfarenhet är Shires Equestrian ett av de ledande namnen inom häst- och ryttarutrustning. Shires är ett familjeägt företag som specialiserar sig på kläder och utrustning som är särskilt lämpade för den kräsna ryttaren på alla nivåer och är ett av de mest populära Varumarkena i ryttarvärlden.

Logotyp för Silverline

Silverline

Silverline Pest Protect erbjuder dig trygga och enkla lösningar för bästa skydd mot skadedjur – så att du kan slappna av och njuta av ditt hem och trädgård – på ett miljösmart sätt. Säljs endast i butik!

Logotyp för Skånefrö

Skånefrö

Den bördiga skånska jorden är idealisk för odling. Avkastningen blir mer än dubbelt så hög som det globala genomsnittet, vilket ger Skånefrö bästa möjliga förutsättningar att upprätthålla kvaliteten på sina fröer. Skånefrö är den enda utsädestillverkaren i Sverige som har egenkontroll från sådd till färdig produkt. Dessutom är dom delägare i Scandinavian Seed, ett bolag som samarbetar med de viktigaste växtförädlarna i Europa för att hitta, prova och analysera det bästa sortmaterialet.

Logotyp för Soft Touch

Soft Touch

Soft Touch målsättning är att bygga vidare på den långa erfarenhet av import som byggts upp i företaget. Sortimentet uppdateras kontinuerligt i täta kontakter med deras leverantörer. Dessa väljs ut med största omsorg och ett absolut krav från Soft Touch sida är att de är oberoende företag med långsiktig verksamhet. Huvuddelen av deras sortiment marknadsförs sedan i varumärket Soft Touch. Hög leveranssäkerhet, ledande produktutveckling och låga overhead- kostnader skall prägla deras verksamhet. Säljs endast i butik!

Logotyp för Solabiol

Solabiol

Naturliga trädgårdsprodukter för plantering, gödning, skydd och omtanke. Säljs endast i butik!

Logotyp för SP

SP

SP-saltstenar, av naturligt bergsalt, är tillverkade i Sverige med en speciell högtrycksmetod vilket gör dem hållbara i hantering och tåliga mot regn. Saltstenarna finns som naturella stenar eller som mineralstenar med viktiga godkända fodertillsatser såsom vitaminer anpassade för olika djurslag. Saltstenarna är GMP+ certifierade och godkända för ekologiskt bruk.

Logotyp för Stalosan

Stalosan

Stalosan F är det enda EPA-registrerade torra bakteriedödandet medlet. Dess desinfektionseffekt har flera åtgärder med långverkande skydd och dödar skadliga patogener i upp till en hel vecka. Stalosan Basic absorberar fukt och hjälper till att bryta ner skadliga avfallsprodukter och sänka pH i djurens viloplatser. Säljs endast i butik!

Stokvis tapes

Logotyp för Stroller

Stroller

Stroller hjälper människor att skapa en grönare och härligare tillvaro. Oavsett om det är på gräsmattan, inomhus eller uteplatsen, i trädgården eller till dina odlingar. Stroller har funnits på den nordiska marknaden i över 50 år och har på denna tid utvecklat effektiva gödselprodukter för alla trädgårdens växter. Säljs endast i butik!

Logotyp för Stubbetorp Potatis

Stubbetorp Potatis

I dagsläget utgör utsädespotatisen ca 80 % av företagets omsättning och man har kunder från Skåne i söder och upptill Norrland. Förutom matpotatis och utsädespotatis har även företaget självplockning av hösthallon på sensommaren och självplockning av julgranar till advent och jul. Säljs endast i butik!

Logotyp för Sund Premium

Sund Premium

Sund är utvecklat med hjälp av egna veterinärer och agronomer, som optimerat och ständigt utvecklar fodren för hund och katt. Det är väl beprövade foder som funnits sedan 1999 och som har utvecklats utifrån kunskap om t.ex. matsmältning, känsla av mättnad, energinivåer och tarmfunktion. I den hälsosamma serien Sund Premium är kött alltid första ingrediens. Man använder också färskt kött och färsk lax för ett smakligare och bättre foder. Det finns även sorter som är spannmålsfria till både hund och katt

Logotyp för Svenska Foder

Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Dom arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Logotyp för Swedguard

Swedguard

Swedguard tillverkar stängsel och tillbehör för olika behov och kan svenskt klimat.

Logotyp för Södra Århults Torv

Södra Århults Torv

Med hållbarhet som ledord förvaltar och utvecklar Södra Århults Torv jordprodukter till konsument och yrkesodlare med höga krav på jämn och fin kvalitet. Det innebär att dom endast använder rena naturprodukter, rena från slam och industrirester. Med en yrkesstolthet och mångårig erfarenhet erbjuds snabba lösningar och nya kvalitetsprodukter till våra kunder. Södra Århults Torv jobbar systematiskt och samarbetar med de bästa leverantörerna på den svenska marknaden och i den mån det går med lokala leverantörer.

T

Logotyp för Tegera

Tegera

Tegeras arbetshandskar gör ditt jobb både säkrare och enklare. Säljs endast i butik!

Logotyp för Tello

Tello

Tello är en mycket prisvärd foderserie till hundar av alla raser. Här finner du alltid ett foder som täcker din hunds energibehov, från en lågaktiverad sällskapshund till eliten ute i draghundsspåren. Telloserien är ett mycket omtyckt kennelfoder.

Logotyp för Tercol

Tercol

Tergent vill ta ansvar för miljön och minska sin klimatpåverkan. Detta genom att kontinuerligt sträva efter att utveckla effektiva produkter för trädgården med hänsyn till miljön samt se till att Tergent och hela kedjan arbetar hållbart och med ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Logotyp för Tergent

Tergent

Tergent vill ta ansvar för miljön och minska sin klimatpåverkan. Detta genom att kontinuerligt sträva efter att utveckla effektiva produkter för trädgården med hänsyn till miljön samt se till att Tergent och hela kedjan arbetar hållbart och med ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Logotyp för Tiny Friends Farm

Tiny Friends Farm

Tillverkar foder till smådjur.

Logotyp för Toa-Lätt

Toa-Lätt

Toa-Lätt är pellets av pappersfiber som är en restprodukt från massaindustrin. Pelletsen marknadsförs och säljs som katt- och burströ för smådjur. Den pappersbaserade pelletsen suger snabbt upp det blöta och fuktiga från urin och avföring. Dess höga uppsugningsförmåga ser till att kattlådor och djurburar håller sig torra och fräscha samtidigt som den håller lukten borta.

Logotyp för TRiKEM

TRiKEM

Specialister på djurvårdsprodukter och fodertillskott för hund och häst sedan 1954. Trikem jobbar enbart med noggrant utvalda råvaror för att försäkra sig om att deras produkter håller högsta kvalitet. Alla produkter är godkända och all produktion sker i Sverige.

Logotyp för Turfline

Turfline

U

V

W

X

Y

Z

Å

Ä

Ö