Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

404

Sidan hittades inte

Varumärke

Pris

87:-
544:-
kr
till
kr

Storlek

IAMS DOG LAMB SMALL & MEDIUM 3 KG
149:-

IAMS DOG LAMB SMALL & MEDIUM 3 KG

IAMS for Vitality för vuxna små och medelstora hundraser är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och ser till att de växer och utvecklas som de ska. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 80 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

DELIGHTS GRAVY MULTIPACK LAND & SEA 12-PACK
109:-

DELIGHTS GRAVY MULTIPACK LAND & SEA 12-PACK

IAMS Delights är ett helfoder av premiumkvalitet för vuxna katter. Komplett näring och en oemotståndlig smak. 12 x 85 g.

IAMS DOG SENIOR LARGE
från 149:-

IAMS DOG SENIOR LARGE

IAMS for Vitality för äldre hundar av stora raser är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och ser till att matsmältningen fungerar. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 78 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS CAT ADULT DENTAL
från 139:-

IAMS CAT ADULT DENTAL

IAMS for Vitality Dental med färsk kyckling för vuxna och äldre katter är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt för att försäkra att deras tänder förblir friska och starka. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 89 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS DOG PUPPY LARGE 3 KG
149:-

IAMS DOG PUPPY LARGE 3 KG

IAMS for Vitality för stora valpar är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och ser till att de växer och utvecklas som de ska. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 81 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

DELIGHTS GRAVY MULTIPACK KITTEN 12-PACK
109:-

DELIGHTS GRAVY MULTIPACK KITTEN 12-PACK

Helfoder av premiumkvalitet för kattungar. Balanserad näring & hälsosam matsmältning

IAMS DOG ADULT LARGE
från 149:-

IAMS DOG ADULT LARGE

IAMS for Vitality för vuxna hundar av stora raser är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och ser till att de växer och utvecklas som de ska. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 77 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS DOG SENIOR SMALL & MEDIUM
från 149:-

IAMS DOG SENIOR SMALL & MEDIUM

IAMS for Vitality Senior för hundar av små och mellanstora raser är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och ser till att matsmältningen fungerar. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 82 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS CAT ADULT STERILISED
från 299:-

IAMS CAT ADULT STERILISED

IAMS for Vitality Light in Fat / Sterilised för vuxna och äldre katter med färsk är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt, samtidigt som vikten bibehålls. Allt detta i ett läckert recept med 84 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS CAT ADULT CHICKEN
från 139:-

IAMS CAT ADULT CHICKEN

IAMS for Vitality för vuxna katter med färsk kyckling är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt, så du kan njuta av kattens fina päls och hälsosamma hud. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 87 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS CAT ADULT OCEAN FISH
från 299:-

IAMS CAT ADULT OCEAN FISH

IAMS for Vitality för vuxna katter med havsfisk är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din katt, så du kan njuta av kattens fina päls och hälsosamma hud. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 88 % animaliskt protein (av den totala andelen protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS CAT KITTEN
från 139:-

IAMS CAT KITTEN

IAMS for Vitality för kattungar med färsk kyckling är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din kattunge, och dess tillväxt och utveckling. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 91 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

IAMS DOG ADULT LIGHT IN FAT 12 KG
399:-

IAMS DOG ADULT LIGHT IN FAT 12 KG

IAMS for Vitality Hundfoder Light in Fat för vuxna och äldre hundar av alla raser är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din hund och som även hjälper den att hålla vikten. Allt detta i ett läckert recept med 69 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.

DELIGHTS JELLY MULTIPACK LAND & SEA 12-PACK
109:-

DELIGHTS JELLY MULTIPACK LAND & SEA 12-PACK

IAMS Delights är ett helfoder av premiumkvalitet för vuxna katter. Komplett näring och en oemotståndlig smak.

Inga produkter hittades...