Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Stroller

Stroller Plus Gräsgödsel

Andra steget till en grönare gräsmatta!
Stroller Plus Gräsgödsel - 560 m2
560 m2I lager
299:- 399:-
Stroller Plus Gräsgödsel - 250 m2
250 m2I lager
189:- 299:-
Stroller Plus Gräsgödsel - 350 m2
350 m2I lager
215:- 259:-

Produktbeskrivning

Stroller PLUS+ Gräsgödsel är en balanserad blandning med NPK 12-2-14 med bra näringsämnen för en härlig grön gräsmatta. Kvävet är delvis långtidsverkande och garanterar en bra balans för svenska gräsmattor. De små mikrokornen ger en jämnare fördelning över gräsytan och en snabbare effekt. Använd Stroller Plus+ Gräsgödsel när du vill ha en grön och fin gräsmatta under vår, sommar och höst. Optimalt resultat fås vid användning under månaderna april, maj, juni, juli, augusti och september. Obs! Stroller PLUS+ Gräsgödsel innehåller 2 % järn som kan missfärga sten, trätrall, golv och kläder. Borsta bort omgående för att undvika missfärgning.

Stroller Plus Gräsgödsel - 560 m2
Stroller
Se fler produkter från Stroller

Innehållsförteckning

Teknisk information Volym: 14 kg Täckyta: 560 m² Nitratkväve (N): 8% Ammoniumkväve (N): 4% Totalkväve (N): 12% Totalt svavel (S): 7% Organisk substans: 0%