Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Stroller hjälper människor att skapa en grönare och härligare tillvaro. Oavsett om det är på gräsmattan, inomhus eller uteplatsen, i trädgården eller till dina odlingar. Stroller har funnits på den nordiska marknaden i över 50 år och har på denna tid utvecklat effektiva gödselprodukter för alla trädgårdens växter. Säljs endast i butik!

Varumärke

Pris

36:-
560:-
kr
till
kr

Storlek

Stroller Tomatgödsel 750 g
75:-

Stroller Tomatgödsel 750 g

Är det dags att plantera om dina nya små tomatplantor? Se då till att förbereda jorden på absolut bästa sätt med både näring och vatten för att de relativt känsliga tomaterna ska få fart på sin tillväxt med starka rötter från första början. Stroller har en 100 % naturlig tomatgödsel som innehåller precis det som tomaterna vill ha för att må som allra bäst. Genom regelbunden gödsling och bevattning förbättras chanserna för att du ska få avnjuta saftiga och välsmakande tomater under hela säsongen.

Stroller Blå Korn 7 kg
289:-

Stroller Blå Korn 7 kg

Det är mycket som ska stämma för att hela din trädgård ska blomma ut i all sin prakt! Vi pratar om fruktträd, bärbuskar och blomster så det står härliga till, liksom grönsaksland med allt från potatis till dill! Om du redan har provat Stroller Blå så vet du vad vi pratar om, men du som ännu inte har spridit detta gödsel i trädgården, och som kanske sitter och klurar på hur du ska få ordentlig fart på växtligheten, har all anledning prova denna produkt.

Stroller Vitagro Långtidsgödsel 700 g
89:-

Stroller Vitagro Långtidsgödsel 700 g

Stroller Vitagro Långtidsgödsel är en långtidsverkande gödning med kontrollerad frisättning av näringsämnen. Den är idealisk att använda i rabatter, krukor, balkonglådor och till perenner.

Stroller Växtnäring Blå 750 ml
65:-

Stroller Växtnäring Blå 750 ml

Denna växtnäring från Stroller passar de allra flesta växtarter. NPK 4-1-3 + mikronäring.

Stroller Plus Mossa
från 479:-

Stroller Plus Mossa

Små korn för optimal spridning - Stroller PLUS Mossa är framställt på ett optimalt sätt för att gräsmattan ska ta upp näringen effektivt. De små kornen bidrar även till en jämn och bra fördelning av gödslet över gräsmattan. Det är allra bäst att gödsla med PLUS Mossa tidigt på våren, vid den första vårgödningen, för att ge gräset bästa möjliga förutsättningar att växa sig grönt och vackert i takt med att solens strålar väcker liv i växtligheten. Lika effektivt som Stroller PLUS Mossa fungerar för gräsets tillväxt, bekämpar det samtidigt den inkräktande mossan. Efter en korrekt gödsling blir din gräsmatta mossfri inom endast två veckor. Snacka om dubbel effekt med hög effektivitet! Räcker till ca 400 m2.

Stroller Robot Gräsgödsel 10 kg
329:-

Stroller Robot Gräsgödsel 10 kg

På anläggningar som till exempel fotbollsplaner eller golfbanor, där kvaliteten på gräset är av största vikt och ytorna är för stora för att klippa med vanlig gräsklippare, är Strollers robotgödsel ett fantastiskt alternativ. Den är anpassad för att inte skada robotgräsklipparen och är således ett säkert val för dig som har stora gräsytor att ha hand om. Robotgödseln innehåller precis den sortens näring som krävs för en riktigt tät och fin gräsmatta. God tillväxt av rötter och oerhört stabil återväxt är exempel på resultat från gödsling av Strollers 100 % naturliga robotgödsel, som bland annat består av en ”Natural Booster” som stärker gräsmattan från rot till strå.

Stroller Bärgödsel 750 g
75:-

Stroller Bärgödsel 750 g

Självklart vill vi ta vara på de söta frukter och bär som faktiskt går bra att odla i Sverige. Men det är en konst att få fram fina jordgubbar och det är inte alltid det blir som man har tänkt sig, eller hoppats på. Med Stroller 100 % naturlig bärgödsel ökar du chanserna för saftiga frukter och bär på buskar och träd. Den kaliumrika sammansättningen främjar tillväxten av själva frukterna samtidigt som det håller plantan frisk och stark med ett bra skydd mot svampsjukdomar och dylikt.

Stroller Plus Gräsgödsel 8,75 kg
299:-

Stroller Plus Gräsgödsel 8,75 kg

Gräsgödsel Stroller Plus+ från Bayer är en balanserad blandning med NPK 14-1-3 med 2% järn och 2% magnesium för en härlig grön gräsmatta. Kvävet är delvis långtidsverkande och garanterar en bra balans för svenska gräsmattor. Räcker till ca 250 m2.

Stroller Näringspinnar 30-pack
45:-

Stroller Näringspinnar 30-pack

Med Stroller Näringspinnar ger du dina växter rätt näring i upp till 8 veckor. Väl balanserad näring som passar de allra flesta krukväxterna inomhus, på balkong och terass. Ger friska och starka växter, Passar de flesta typer av krukväxter.

Stroller Blå Flytande Näring 2,5 liter
119:-

Stroller Blå Flytande Näring 2,5 liter

Stroller blå trädgårdsnäring ger dina växter allt de behöver fär att växa sig starka, vackra och ge rikligt med blommor, frukt och grönsaker.

Stroller Blomstergödsel 750 g
69:-

Stroller Blomstergödsel 750 g

Stroller 100 % naturlig blomstergödsel finns för dig som vill ge dina blommor det allra bästa. Med denna gödsel bidrar du med både snabb och stark tillväxt vilket resulterar i välmående och praktfulla blommor med starka färger och gröna blad. Du skapar goda förutsättningar för ett effektivt upptag av näringsämnen och vatten och du främjar dessutom rotbildningen. Låt ditt hem fyllas av blomstrande glädje med hjälp av en helt naturlig blomstergödsel som ger dina blommor precis det de behöver för att nå sin fulla potential.

Inga produkter hittades...