Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Den bördiga skånska jorden är idealisk för odling. Avkastningen blir mer än dubbelt så hög som det globala genomsnittet, vilket ger Skånefrö bästa möjliga förutsättningar att upprätthålla kvaliteten på sina fröer. Skånefrö är den enda utsädestillverkaren i Sverige som har egenkontroll från sådd till färdig produkt. Dessutom är dom delägare i Scandinavian Seed, ett bolag som samarbetar med de viktigaste växtförädlarna i Europa för att hitta, prova och analysera det bästa sortmaterialet.

Varumärke

Pris

47:-
1 760:-
kr
till
kr

Storlek

Höstgödsel 10 kg
349:-

Höstgödsel 10 kg

Gödsel utan kväve som kan användas såväl höst som vår. Stärker växterna och gör dem mer stresståliga inför vintern. Ger gräsmattan motståndskraft mot utvintrings sjukdomar och är utmärkt till trädgårdens alla växter. Granulstorlek 3-4 mm.

Fjäril- & Humleblomster 50 g
289:-

Fjäril- & Humleblomster 50 g

Ökar den biologiska mångfalden av växter och insekter. Fjäril- och humleblomster ökar den biologiska mångfalden eftersom den drar till sig samt gynnar bin, humlor och andra insekter. En mix av ett- och fleråriga blomsterängsblommor. Trivs på torra till normalfuktiga platser med soligt läge. Passar bra att så tillsammans med gräsfröblandningen Siesta för att anlägga en vacker äng.

Gräsfrö Villa Lyx
från 169:-

Gräsfrö Villa Lyx

Villa Lyx är en blandning av exklusiva grässorter. De ger dig en gräsmatta med mycket god vinterhärdighet och utmärkt läkningsförmåga. Du slipper också klippa gräset lika ofta. Passar bra för robotgräsklippning. Finns i förpackningsstorlekarna 1 kg, 5 kg och 20 kg. Räcker till 50, 250 och 1 000 kvm.

Gräsfrö Reparera 100 g
59:-

Gräsfrö Reparera 100 g

Läker skadade gräsfläckar.

Gräsfrö Österlen Villa
från 119:-

Gräsfrö Österlen Villa

En gräsfröblandning som ger dig en slitstark och robust gräsmatta. Den passar därför bra till villamattor, park, lek- och campingplatser. Etablerar sig snabbt och fungerar även som hjälpsådd. Finns i förpackningsstorlekarna 1 kg, 5 kg och 20 kg. Räcker till 40, 200 och 800 kvm.

Gräsfrö Siesta 1 kg
139:-

Gräsfrö Siesta 1 kg

Klarar torra och skuggiga lägen.

Biokol
från 99:-

Biokol

Biokol är jordens bästa vän. Ett klimatsmart sätt att förbättra odling i trädgård och grönytor. Skånefrö är Sveriges första EBC-certifierade biokol.

Blomsteräng Frö
nyhet
från 229:-

Blomsteräng Frö

En mix av ängsblommor. 1 kg räcker till 1000 m2.

Inga produkter hittades...