Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Den bördiga skånska jorden är idealisk för odling. Avkastningen blir mer än dubbelt så hög som det globala genomsnittet, vilket ger Skånefrö bästa möjliga förutsättningar att upprätthålla kvaliteten på sina fröer. Skånefrö är den enda utsädestillverkaren i Sverige som har egenkontroll från sådd till färdig produkt. Dessutom är dom delägare i Scandinavian Seed, ett bolag som samarbetar med de viktigaste växtförädlarna i Europa för att hitta, prova och analysera det bästa sortmaterialet.

Varumärke

Pris

39:-
1 200:-
kr
till
kr

Storlek

Fjäril- & Humleblomster 50 g
199:-

Fjäril- & Humleblomster 50 g

Ökar den biologiska mångfalden av växter och insekter. Fjäril- och humleblomster ökar den biologiska mångfalden eftersom den drar till sig samt gynnar bin, humlor och andra insekter. En mix av ett- och fleråriga blomsterängsblommor. Trivs på torra till normalfuktiga platser med soligt läge. Passar bra att så tillsammans med gräsfröblandningen Siesta för att anlägga en vacker äng.

Gräsfrö Villa Lyx
från 139:-

Gräsfrö Villa Lyx

Villa Lyx är en blandning av exklusiva grässorter. De ger dig en gräsmatta med mycket god vinterhärdighet och utmärkt läkningsförmåga. Du slipper också klippa gräset lika ofta. Passar bra för robotgräsklippning. Finns i förpackningsstorlekarna 1 kg, 5 kg och 20 kg. Räcker till 50, 250 och 1 000 kvm.

Gräsfrö Österlen Villa
från 99:-

Gräsfrö Österlen Villa

En gräsfröblandning som ger dig en slitstark och robust gräsmatta. Den passar därför bra till villamattor, park, lek- och campingplatser. Etablerar sig snabbt och fungerar även som hjälpsådd. Finns i förpackningsstorlekarna 1 kg, 5 kg och 20 kg. Räcker till 40, 200 och 800 kvm.

Höstgödsel 10 kg
349:-

Höstgödsel 10 kg

Gödsel utan kväve som kan användas såväl höst som vår. Stärker växterna och gör dem mer stresståliga inför vintern. Ger gräsmattan motståndskraft mot utvintrings sjukdomar och är utmärkt till trädgårdens alla växter. Granulstorlek 3-4 mm.

Biokol 3 Liter
49:-

Biokol 3 Liter

Ett klimatsmart sätt att förbättra odling i trädgård och grönytor, Biokol är jordens bästa vän. Det ger växter ett friskt och djupt rotsystem, gynnar mikrolivet i jorden samt ökar jordens vatten- och näringshållande förmåga. Skånefrö är Sveriges första EBC-certifierade Biokol.

Inga produkter hittades...