Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

För Neudorff börjar miljöskydd framför den egna porten. Med sin produkter vill dom bidra till att bättre skydda vår planets växt- och djurvärld. Av denna anledning har dom specialiserat sig på utveckling och tillverkning av naturliga produkter för trädgård, hem och miljö och har 160 års erfarenhet inom detta område. Neudorff försöker alltid använda råvaror och aktiva substanser som kommer från naturen, snabbt växer upp igen och endast har en minimal inverkan på miljön.

Varumärke

Pris

132:-
504:-
kr
till
kr

Storlek

Geting Effekt Spray 500 ml
239:-

Geting Effekt Spray 500 ml

Effektiv och snabbverkande spray mot flugor, getingar och andra flygande insekter, för användning inom- och utomhus. En produkt bestående av pyretrum, en substans utvunnen ur krysantemumblomman. Två veckors långtidseffekt vid inomhusanvändning.

Geting Effekt Skum 300 ml
289:-

Geting Effekt Skum 300 ml

Spray som med ny teknik i form av en skumformula bekämpar getingar och deras bon. Produkten är baserad på det naturliga nervgiftet pyretrum. Skummet sprutas in i getingboets ingångar. Detta förhindrar getingarna från att flyga ut ur boet och angripa användaren. Det specialutformade sprutmunstycket gör det enkelt att bekämpa ohyra i svåråtkomliga utrymmen. Skummet kan även användas mot krypande insekter som kackerlackor och gråsuggor.

Myr Effekt Pulver 500 g
189:-

Myr Effekt Pulver 500 g

Myrpulver för effektiv bekämpning av myror utomhus. En produkt bestående av pyretrum, en substans utvunnen ur krysantemumblomman. Myr Effekt dödar myrorna genom direktkontakt, därför ska både boets in- och utgångar och arbetsmyrornas gångstråk behandlas. Det rödfärgade pulvret strös ut, eller blandas med vatten för utvattning.

Ferramol Snigel Effekt
från 299:-

Ferramol Snigel Effekt

Naturligt bekämpningsmedel som effektivt bekämpar alla sorters sniglar. Den aktiva ingrediensen, järnfosfat, är en järnförening som också förekommer i naturen. När sniglarna har lockats till och ätit av kornen upphör de att inta föda. De kryper sedan ner i marken eller annan avskild plats för att dö och lämnar inga spår av slemutsöndring. Därmed inget behov av att samla in döda sniglar. Kornen är regnbeständiga och sväller när de är fuktiga vilket gör dem ännu mer attraktiva för sniglar. De är biologiskt nedbrytbara, okonsumerade korn omvandlas till järn samt fosfat i jorden och tillför växterna näringsämnen. Ingen karenstid före skörd. Ferramol Snigel Effekt är helt fritt från konserveringsmedel.

Effekt Sårbalsam 250 ml
165:-

Effekt Sårbalsam 250 ml

Ger en skyddande beläggning på träd.

Inga produkter hittades...