Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Nelson Garden är idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsbranschen med nordens bredaste frösortiment.

Varumärke

Pris

12:-
720:-
kr
till
kr

Storlek

VÄXTBELYSNING LED MED ADAPTER
799:-

VÄXTBELYSNING LED MED ADAPTER

Energisnål LED-ramp med adapter. Kan kopplas ihop med ytterligare 1 LED-ramp (LED No.2, art.nr 5569). Passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. Längd 85 cm, 23 W, 230 V, 6400 K, nominellt ljusflöde 2200 lumen, nominell brinntid 35000 h, PPFD (100 mm) 141 µmol/s/m².

HARVY ODLINGSPLUGG MED FRÖ SALLAT
59:-

HARVY ODLINGSPLUGG MED FRÖ SALLAT

6 odlingspluggar, av komposterbar kokosfiber och torv samt lite näring, försådda med sallat. Passar för hydroponisk odling, d.v.s. odling i vatten.

HÄNGARE MED SUGPROPP FÖR BELYSNING
109:-

HÄNGARE MED SUGPROPP FÖR BELYSNING

Smart upphängning för växtbelysning. Fästs med sugproppar på fönsterruta eller blankt kakel. Kedjor medföljer. Lackerat stål. 40 cm. Max belastning 0,5 kg.

STICKETIKETT I TRÄ
39:-

STICKETIKETT I TRÄ

Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga. 13cm 20 st/fp.

PLASTKRUKA FYRKANTIG
49:-

PLASTKRUKA FYRKANTIG

Fyrkantig, svart kruka till förodling och drivning av sticklingar. Utmärkt till minidrivhus och odlingstråg. Av så kraftig plast att den kan användas om och om igen. Av polypropen (PP). 25 st./fp. 7 cm.

MINIPLUGGBRÄTTEN I ODLINGSTRÅG MED LOCK
169:-

MINIPLUGGBRÄTTEN I ODLINGSTRÅG MED LOCK

Odlingstråg med lock och minipluggbrätten för jord eller odlingspluggar. Förenklar sådd, förodling och omplantering. Tråg och lock av polypropen (PP), brätten av polystyren (PS). 14 odlingspluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring ingår.

TORVBRIKETTER
35:-

TORVBRIKETTER

Torvbriketter används istället för såjord till frösådd och drivning av sticklingar. Vattna försiktigt mitt i briketten, gärna med ljummet vatten. På några minuter expanderar den till full storlek. Så 2-3 frö i varje brikett, eller plantera en stickling. Håll odlingen fuktig, använd gärna minidrivhus. När plantan/sticklingen har vuxit till sig – plantera om hela briketten i jordfylld kruka eller direkt på växtplatsen. 16 st.

FIBERPOT RUND 8 CM
25:-

FIBERPOT RUND 8 CM

Fiberkruka till förodling. Utmärkt i minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i jord eftersom krukan då förmultnar. Av pappersmassa från återvunnen emballagekartong. 12 st./fp.

PLASTKRUKA RUND
39:-

PLASTKRUKA RUND

Rund, svart plastkruka till drivning av sticklingar eller plantering av krukväxter och perenner. Av så kraftig plast att den kan användas om och om igen. Av polypropen (PP). 5 st./fp. 17 cm.

SOFTBINDER 5 M
49:-

SOFTBINDER 5 M

Gummiöverdragen metalltråd för extra mjuk uppbindning. Grön, 5 m.

CITRUSNÄRING 250 ML
39:-

CITRUSNÄRING 250 ML

En mineralisk växtnäring med mikronäringsämnen som är väl sammansatt för citrusväxtens behov. Jorden bör torka ut mellan vattningarna. Blandas i vatten och ges året om, halv dos vintertid. NPK 7-1,3-5.

SEKATÖR 19 CM
349:-

SEKATÖR 19 CM

Ergonomisk sekatör för maximal kraft. Utmärkt modell även för lite mindre händer. Kraftbesparande. Kapacitet 15-20 mm.

BINDTRÅD 30 M
49:-

BINDTRÅD 30 M

Plastöverdragen ståltråd. 1,4 mm x 30 m.

BANANFLUGEFÄLLA
59:-

BANANFLUGEFÄLLA

Effektiv fälla som fångar bananflugor på två sätt. Dels genom att flugorna fastnar på lockets limark, dels genom att de drunknar i den vätska som burken har fyllts med. Gör så här: Blanda 4 tsk rödvin, 1 tsk vinäger, 1 tsk honung och några droppar diskmedel/såpa. Häll blandningen i burken och sätt på locket. Fäst ett limark över locket med hjälp av dubbelhäftande tejp. Placera burken på lämplig plats. Då arket är fullt av bananflugor byts det ut mot ett nytt. Även burkens innehåll byts ut vid behov. 5 limark inklusive dubbelhäftande tejp medföljer.

Inga produkter hittades...