Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Hurttas uppgift är att förse dig och din trognaste vän med världens bästa utrustning, så att ni båda fullt ut kan njuta av frisk luft utomhus och av livet.

Varumärke

Pris

79:-
480:-
kr
till
kr

Storlek

Hurtta Vintertäcke

Rabatt fr. 25%

från 449:-

Hurtta Vintertäcke

Hurtta Vintertäcke är ett lätt och effektivt täcke som hjälper hunden att hålla kroppstemperaturen jämn vid kallt väder. Produkten har skyddats med materialet Houndtex som andas och är vattenavvisande. Insydda reflexer för att göra din hund synlig under promenader i mörker. Tål maskintvätt.

Hurtta Regntäcke

Rabatt fr. 25%

från 374:-

Hurtta Regntäcke

Regntäcke för hundar från Hurtta som är tillverkat Houndtex, ett material som både är ventilerande och vattenavvisande. Täcket har justerbart bälte och en hög skyddande krage. Insydda reflexer för att öka hundens säkerhet vid promenader i mörker. Tål maskintvätt.

Hurtta Hundboots

Rabatt 25%

187:- 249:-

Hurtta Hundboots

Hurttas Hundboots skyddar tassarna när vädret är hårt eller utomhusaktiviteten är krävande. Bootsen är lätta att sätta på och sitter på plats med hjälp av kardborre. Materialet är flexibelt softshell av ergonomisk design och har böjliga gummisulor. Säljs i par.

Hurtta Hundtäcke Softshell

Rabatt fr. 0%

från 100:-

Hurtta Hundtäcke Softshell

Lätt hundtäcke i softshellmaterial avsett för kallt och blåsigt väder. Skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen. Justerbar rygglängd med vattentätt blixtlås och en öppning för att fästa koppel. Synligt placerade reflexer för en säker promenad i mörker.

Inga produkter hittades...