Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

FELIWAY ger trygghet & harmoni till katter i vardagen och motverkar beteenden som att katten kissar inne på fel ställen, klöser på möbler eller gömmer sig.

Varumärke

Pris

231:-
312:-
kr
till
kr
Feliway Refill 48 ml
289:-

Feliway Refill 48 ml

Refill till Feliway Doftavgivare.

Feliway Doftavgivare Katt
389:-

Feliway Doftavgivare Katt

Feliway doftavgivaren är en lugnande doftspridare för katter. Innehåller syntetiska kopior av kattens egna ansiktsferomoner (doftsignal) som gör katten trygg i olika situationer. Kopplas till eluttag och kan t ex motverka urinmarkering, oro, bilåkning samt förbättra relationen mellan katter.

Feliway Spray Katt
305:-

Feliway Spray Katt

Feliway Spray bidrar till att skapa en trygg och harmonisk tillvaro för dig och dina katter både i hemmet eller på resan. Feliway Spray förebygger och motverkar även oönskade beteenden orsakade av oro och stress och används bl.a. för att motverka att katten kissar inne (urinmarkerar). Spraya 8-10 pumpslag (beroende på ytans storlek) och vänta 15 minuter innan katten introduceras till sprayat område. Effekten kvarstår i 4-5 timmar. Spraya på nytt när effekten avtar. Feliway Spray kan sprayas på kattfilten/korgen, inuti buren eller i bilen. Spraya däremot inte direkt på eller i närheten av katten.

Feliway Friends Refill
289:-

Feliway Friends Refill

Refill till Feliway Friends

Feliway Friends Doftgivare
379:-

Feliway Friends Doftgivare

Feliway Friends innehåller en syntetisk kopia av kattens appeasing feromon (CAP), som honkatten utsöndrar från juverområdet när hon diar sina kattungar. Detta feromon skapar harmoniska band mellan katterna. Feliway Friends är den första produkten på marknaden med dokumenterad effekt som kan minska spänningar och konflikter mellan katter.

Inga produkter hittades...