Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Eukanuba har tagit hand om husdjur ända sedan 1969 – det är femtio års omvårdnad av hundar och katter! Det gör att dom vet precis vad djuren behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida. Eukanubas smakrika recept ger skräddarsydd näring åt din hund, som bidrar till att upprätthålla optimal hälsa och fysik under hela livet. Oavsett om du har en valp som behöver få rätt start i livet, eller vill ge din äldre hund exakt det den behöver, finns EUKANUBA här med all näring som din bästa vän behöver.

Varumärke

Pris

255:-
560:-
kr
till
kr

Storlek

Eukanuba Active Adult Small 3 kg
319:-

Eukanuba Active Adult Small 3 kg

Vårt unika recept Active Adult är skräddarsytt för att främja en optimal fysik och hälsa som ger starka muskler och balanserade energinivåer. Lämplig för små hundraser mellan 1 och 8 års ålder. Våra goda små foderkulor är rikt på färsk kyckling och har skräddarsytts speciellt för att passa behoven hos små hundraser. Den unika sexkantiga formen hjälper dessutom till att ta hand om din hunds tänder. EUKANUBA har utvecklas av dietister, är godkänd av veterinärer och rekommenderas av toppuppfödare, och ger all den näring din hund behöver för ett långt och hälsosamt liv. När det är dags för din hund att gå vidare, rekommenderar våra experter att du utfodrar din hund med Thriving Mature för små hundraser.

Eukanuba Senior Lamb & Rice Small & Medium 12 kg
689:-

Eukanuba Senior Lamb & Rice Small & Medium 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för äldre hundar av små- och mellanstora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning

Eukanuba Growing Puppy Large 15 kg
599:-

Eukanuba Growing Puppy Large 15 kg

Vårt unika recept Growing Puppy är skräddarsytt för att främja optimal hälsa och fysik, samt en sund tillväxt och utveckling. Passar valpar av stor ras upp till 12 månader och valpar av mycket stor ras upp till 14 månaders ålder.

Eukanuba Daily Care Overweight
från 319:-

Eukanuba Daily Care Overweight

För vuxna hundar av alla raser med en tendens till övervikt – prova EUKANUBA Daily Care for Overweight and Sterilised Dogs. Detta torrfoder innehåller 15 % mindre fett än EUKANUBA Adult Weight Control, och är speciellt sammansatt med L-karnitin för att bidra till minskat kroppsfett och en slank muskelmassa. EUKANUBA Daily Care har noggrant utvecklats tillsammans med veterinärer för att ge din hund den bästa näringen för ett långt och hälsosamt liv.

Eukanuba Thriving Mature Large 15 kg
629:-

Eukanuba Thriving Mature Large 15 kg

Torrfoder för mature-hundar av storvuxna raser, +6-9 år med en vikt på 25-40 kg. Mature-hundar av mycket storvuxna raser, +5-8 år med en vikt på >40 kg.

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large 12 kg
689:-

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för hundar av stora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning. Fodret innehåller även natuliga källor till glukosamin och kalcium vilket hjälper till att underhålla friska leder och starkt skelett så att din hund kan leva ett aktivt liv.

Eukanuba Caring Senior Medium 3 kg
319:-

Eukanuba Caring Senior Medium 3 kg

Vårt unika recept Caring Senior är skräddarsytt för att främja en optimal fysisk form och en god rörlighet. Passar hundar av medelstor ras från 10 år och äldre. Torrfoder för senior-hundar av medelstora raser, +10 år med en vikt på 10-25 kg.

Eukanuba Caring Senior Small 15 kg
629:-

Eukanuba Caring Senior Small 15 kg

Vårt unika recept Caring Senior är skräddarsytt för att främja en optimal fysisk form och en god rörlighet. Passar hundar av liten ras från 11 år och äldre. Torrfoder för senior-hundar av små raser, +11 år med en vikt på <10 kg.

Eukanuba Growing Puppy Small 3 kg
319:-

Eukanuba Growing Puppy Small 3 kg

Vårt unika recept Growing Puppy är skräddarsytt för att främja optimal fysisk form och en sund tillväxt och utveckling. Passar hundvalpar av liten ras upp till 12 månader.

Eukanuba Growing Puppy Medium
från 319:-

Eukanuba Growing Puppy Medium

Vårt unika recept Growing Puppy är skräddarsytt för att främja optimal fysisk form och en sund tillväxt och utveckling. Passar valpar av medelstor ras upp till 12 månader.

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion 12 kg
699:-

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion 12 kg

För vuxna hundar av alla raser som har problem med matsmältningen, prova EUKANUBA Daily Care for Sensitive Digestion. Detta torrfoder innehåller betmassa och extra prebiotika FOS för en frisk tarmmiljö och är sammansatt med lättsmält ris för hundar med känslig mage. EUKANUBA Daily Care har noggrant utvecklats tillsammans med veterinärer för att ge din hund den bästa näringen för ett långt och hälsosamt liv.

Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium 12 kg
689:-

Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för hundar av små och mellanstora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning.

Eukanuba Puppy Lamb & Rice Large 12 kg
689:-

Eukanuba Puppy Lamb & Rice Large 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för aktiva växande valpar av stora raser mellan 1-18 mån Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning

Eukanuba Active Adult Large 15 kg
599:-

Eukanuba Active Adult Large 15 kg

Vårt unika recept Active Adult är skräddarsytt för att främja optimal hälsa och fysik, samt en sund tillväxt och utveckling. Lämpligt för stora hundraser mellan 18 månader och 6 år, och mycket storvuxna raser mellan 2 och 5 år.

Inga produkter hittades...