Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Eukanuba har tagit hand om husdjur ända sedan 1969 – det är femtio års omvårdnad av hundar och katter! Det gör att dom vet precis vad djuren behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida. Eukanubas smakrika recept ger skräddarsydd näring åt din hund, som bidrar till att upprätthålla optimal hälsa och fysik under hela livet. Oavsett om du har en valp som behöver få rätt start i livet, eller vill ge din äldre hund exakt det den behöver, finns EUKANUBA här med all näring som din bästa vän behöver.

Varumärke

Pris

295:-
720:-
kr
till
kr

Storlek

Eukanuba Adult Working & Endurance 15 kg
879:-

Eukanuba Adult Working & Endurance 15 kg

EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance är särskilt framtaget för arbetande hundar som tillbringar mycket tid utomhus, och som behöver hålla sig alerta och energiska under en längre tidsperiod. Hjälper patrull- eller räddningshundar att prestera på topp med våra högsta halter av protein och fett. Det gör att de kan bygga stark, ren muskelmassa och gör dem redo att anta alla utmaningar de möter. EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance rekommenderas för dräktiga eller digivande tikar så att de håller sig starka och kan ta hand om sina valpar på bästa sätt. Vårt foder för arbetande hundar har tagits fram i samarbete med veterinärer och rekommenderas av toppuppfödare för att främja din aktiva hunds hälsa och välmående hela livet.

Eukanuba Active Adult Large 15 kg
799:-

Eukanuba Active Adult Large 15 kg

Vårt unika recept Active Adult är skräddarsytt för att främja optimal hälsa och fysik, samt en sund tillväxt och utveckling. Lämpligt för stora hundraser mellan 18 månader och 6 år, och mycket storvuxna raser mellan 2 och 5 år.

Eukanuba Puppy Lamb & Rice Large 12 kg
899:-

Eukanuba Puppy Lamb & Rice Large 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för aktiva växande valpar av stora raser mellan 1-18 mån Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning

Eukanuba Active Adult Small 3 kg
369:-

Eukanuba Active Adult Small 3 kg

Vårt unika recept Active Adult är skräddarsytt för att främja en optimal fysik och hälsa som ger starka muskler och balanserade energinivåer. Lämplig för små hundraser mellan 1 och 8 års ålder. Våra goda små foderkulor är rikt på färsk kyckling och har skräddarsytts speciellt för att passa behoven hos små hundraser. Den unika sexkantiga formen hjälper dessutom till att ta hand om din hunds tänder. EUKANUBA har utvecklas av dietister, är godkänd av veterinärer och rekommenderas av toppuppfödare, och ger all den näring din hund behöver för ett långt och hälsosamt liv. När det är dags för din hund att gå vidare, rekommenderar våra experter att du utfodrar din hund med Thriving Mature för små hundraser.

Eukanuba Caring Senior Large 15 kg
799:-

Eukanuba Caring Senior Large 15 kg

Vårt unika recept Caring Senior är skräddarsytt för att främja en optimal fysisk form och en god rörlighet. Passar hundar av stor ras från 9 år och äldre, och mycket storvuxna raser från 8 år och äldre. Torrfoder för senior-hundar av storvuxna raser, +9 år med en vikt på 25-40 kg. Senior-hundar av mycket storvuxna raser, +8 år med en vikt på >40 kg.

Eukanuba Caring Senior Small 15 kg
799:-

Eukanuba Caring Senior Small 15 kg

Vårt unika recept Caring Senior är skräddarsytt för att främja en optimal fysisk form och en god rörlighet. Passar hundar av liten ras från 11 år och äldre. Torrfoder för senior-hundar av små raser, +11 år med en vikt på <10 kg.

Eukanuba Thriving Mature Medium
från 369:-

Eukanuba Thriving Mature Medium

Torrfoder för mature-hundar av medelstora raser, +7-10 år med en vikt på 10-25 kg.

Eukanuba Daily Care Sensitive Joints 12 kg
799:-

Eukanuba Daily Care Sensitive Joints 12 kg

För vuxna hundar av alla raser som har problem med lederna, prova EUKANUBA Daily Care Sensitive Joints. Detta torrfoder är skräddarsytt med tillsatt glukosamin och kondroitinsulfat som bidrar till att stödja friska leder. Det innehåller också L-karnitin för att främja en hälsosam vikt och minimera belastningen på lederna. EUKANUBA Daily Care har noggrant utvecklats tillsammans med veterinärer för att ge din hund den bästa näringen för ett långt och hälsosamt liv.

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion 12 kg
799:-

Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion 12 kg

För vuxna hundar av alla raser som har problem med matsmältningen, prova EUKANUBA Daily Care for Sensitive Digestion. Detta torrfoder innehåller betmassa och extra prebiotika FOS för en frisk tarmmiljö och är sammansatt med lättsmält ris för hundar med känslig mage. EUKANUBA Daily Care har noggrant utvecklats tillsammans med veterinärer för att ge din hund den bästa näringen för ett långt och hälsosamt liv.

Eukanuba Senior Lamb & Rice Small & Medium 12 kg
899:-

Eukanuba Senior Lamb & Rice Small & Medium 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för äldre hundar av små- och mellanstora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large 12 kg
899:-

Eukanuba Adult Lamb & Rice Large 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för hundar av stora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning. Fodret innehåller även natuliga källor till glukosamin och kalcium vilket hjälper till att underhålla friska leder och starkt skelett så att din hund kan leva ett aktivt liv.

Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium 12 kg
899:-

Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium 12 kg

Eukanuba torrfoder med hög halt av färskt lamm och ris passar perfekt för hundar av små och mellanstora raser. Den skräddarsydda blandningen av prebiotika och betmassa främjar en god matsmältning.

Eukanuba Active Adult Medium 15 kg
799:-

Eukanuba Active Adult Medium 15 kg

Vårt unika recept Active Adult är skräddarsytt för att främja en optimal fysisk form och ger starka muskler och balanserade energinivåer. Lämplig för medelstora hundraser mellan 1 och 7 års ålder.

Eukanuba Developing Junior Large 15 kg
799:-

Eukanuba Developing Junior Large 15 kg

Torrfoder för valpar av storvuxna raser, 12-18 månader med en beräknad vuxenvikt på 25-40 kg. Valpar av mycket storvuxna raser, +14 månader-2 år med en beräknad vuxenvikt på >40 kg.

Inga produkter hittades...