Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Equsana är Danmarks största hästfodermärke och kan översättas från latin till "frisk häst" och hälsa är ett av nyckelorden bakom Equsana.

Varumärke

Pris

191:-
344:-
kr
till
kr
Equsana Alfa Omega 15 kg
259:-

Equsana Alfa Omega 15 kg

Snittad lusern med tillsats av soja- och linfröolja. Oljorna ger en helt dammfri produkt och tillför värdefull energi i en form som inte stör PH-balansen i tarmen. Kombinerat med lusernens nästan obefintliga innehåll av socker och stärkelse gör Equsana Alfa Omega till ett mycket skonsamt foder och rekommenderas exempelvis till hästar med tendens till fång. Linfröoljan är rik på Omega-3 & Omega-6-fettsyror som har en positiv effekt på hästens päls, hull och välmående. Fodra Equsana Alfa Omega som enda grovfoder eller komplettera med hö/hösilage.  

Equsana Recover 15 kg
329:-

Equsana Recover 15 kg

Ett foder som ligger lågt i energi och är framtagen till hästar som står, oftast som konvalescenter.

Equsana Iceland 15 kg
299:-

Equsana Iceland 15 kg

Ett koncentrerat färdigfoder till islandshästen.

Equsana Iceland Vit 5 kg
279:-

Equsana Iceland Vit 5 kg

Island Vit är utvecklad för att täcka islandshästens särskilda behov. Produkten har ett högt innehåll av lättupptagligt svavel och organiskt mineral.

Equsana Minivit All 10 kg
429:-

Equsana Minivit All 10 kg

Välsmakande vitaminer och mineraler i kapselform.

Equsana Lucern 15 kg
239:-

Equsana Lucern 15 kg

Lusernhackelse med tillsatt melass. Det är ett dammfritt och mycket smakligt foder samt naturlig källa till energi, protein och lysin för hästar. Grovfodret ger smältbara fibrer och bidrar till en god miljö för mikroorganismerna i tjocktarmen. Lämplig i alla foderstater där man vill tillföra extra protein och skonsam energi, exempelvis till hästar i avel och tillväxt, samt arbetande hästar. Fodra Equsana Lucerne som enda grovfoder eller komplettera med hö/hösilage.

Equsana Senior 15 kg
329:-

Equsana Senior 15 kg

Ett speciellt framtaget foder till hästar äldre än 16 år.

Inga produkter hittades...