Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Varför stiger produkter i pris?

Det är många tankar som både snurrar i huvudet och som reflekteras i dagens läge med sviterna från Covid, krigsutbrott i Ukraina och även många som är oroliga efter torkan 2018. Trots att vi har haft händelserika år bakom oss kan vi ändå känna oss lugna med att någon gång kommer det att bli enklare, snart kommer solen efter regnet!

Både bränsle- & foderpriser har kraftigt stigit för producenter, leverantörer och försäljare. En del saker är svåra att påverka och en del enklare. Även fast det kan kännas motigt att betala dom där extra kronorna för fodret till djuren kan man ändå trösta sig med att det faktiskt finns foder. Det finns bönder, producenter, butiker och försäljningsställen kvar som både tillverkar foder och som hjälper dig med rådgivning, varje dag.

För att vi ska finnas kvar när fodertillgången åter är god, behöver vi nu er hjälp, alla kunder som är oss trogna och som vi värdesätter enormt, att ni fortsätter köpa foder hos oss till era älskade djur. Vi behöver er nu mer än någonsin och vi kommer alltid att finnas där för er och för alla era djur.

Tillsammans tar vi oss framåt till en ljusare framtid, en hov i taget.