Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Midsommar för dig och dina djur

Midsommar är en riktig höjdpunkt som består av god mat, dryck, lekar och umgänge. Ibland kan det dock hända att en och annan matbit slinker ner på marken eller kanske ger du lite av ditt goda till katten/hunden? Självklart ska även din lilla pälskling ha det extra gott denna helg men allt som människan äter kan inte djuren äta. Även fast katten avsiktligen inte äter tex grillfolie kan det åka med några bitar av bara farten när den mumsar i sig den grillade laxen du serverat.

Det är mycket av den goda maten som det äts mycket av på just midsommar som är extremt giftigt för hund & katt: lök, vindruvor, nötter, gräslök och mat som innehåller mycket salt.

Bjud din hund/katt på ett säkert godis och riktigt god mat! Varför inte ”lyxa” till det med våtfoder i smarta portionsförpackningar? Eller en praktisk liten hink med mumsigt godis? Självklart finns detta både i vår webshop och i butik!

Hur är det då med alla gäster som kommer denna dag? Det kan uppstå mycket förvirring, stress och osäkerhet för många djur när det PANG BOM, väller in gäster. Vissa djur mår då bra av att vara lite avsides innan den mesta uppståndelsen har lagt sig. Kan den vara i ett rum längre bort med lite lugn musik, favoritleksak eller ett gott ben* som distraktion är detta att föredra. Och som en sista rekommendation, tänk på musik-volym, djuren hör avsevärt mycket bättre än vi.

*Lämna aldrig ett djur ensam för långa stunder med leksaker och ben om det finns risk att den sätter i halsen. Känn efter vad som passar just ditt djur bäst och vad den klarar av. En valp ska aldrig lämnas ensam med ett ben.