Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Kanin- & marsvinsfoder

Alla smådjur och gnagare har sina egna särskilda behov. Därför är det viktigt att ge sitt djur rätt foder. Vi foder för alla smådjur, så att ditt marsvin eller din kanin får det den behöver.

Pellets

Svenska Foders pellets har bra proteinkvalitet och kombination av olika fiberkällor. Råvarorna har högt innehåll av omega-3 och den exakta nivån av vitaminer & mineraler för kanin och marsvin. Fodra kanin- och marsvinspellets till ditt djur, så får den ta del av de senaste rönen från forskningen runt djurets näringsbehov. Ett rätt sammansatt foder är viktigt och gynnar såväl hälsa som fruktsamhet.

Müsli

Svenska Foders Müsli innehåller noggrant utvalda råvaror, som speciellt lämpar sig åt kanin och marsvin. Smakligheten är hög och tillsammans med en gynnsam kombination av fiber & råvaror med ett högt innehåll av Omega-3, fulländas foderstaten.

Tänk på!

  • Kaniner och marsvin ska alltid ha fri tillgång till hö med bra kvalité.
  • Fyll på/byt ut vattnet varje dag, även om djuret inte hinner dricka upp.
  • Pinnar och andra substitut är viktigt att dom har daglig tillgång till, då deras tänder aldrig slutar växa, utan måste hållas i schack på naturligt vis.

Om du misstänker att din kanin/marsvin har för långa tänder eller problem med att äta/gnaga, uppsök veterinär så hjälper dom er!