Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Foderguide till fjäderfä!

Foder kan vara en djungel - oavsett vilket djurslag man har. Därför har vi valt att göra det enklare att välja rätt genom hur vi namngett fodren. Tänk även på att alltid ha friskt vatten, snäckskal och sandband tillgängligt, då tillgodoses fjäderfänas behov till fullo, och de mår som bäst!

Fågel Start

Första fodret till livkycklingar, ungtuppar, matfågel, gässlingar, kalkoner, fasaner, rapphöns och skogsfåglar. Finns i säck om 5 kg och 15 kg.

Fågel Växt

Ett fullfoder till växande fåglar som går utmärkt att använda efter Fågel Start. Fodret passar till livkycklingar, rapphöns & skogsfåglar. Finns i 15 kg säck.

Fågel Maxi

För de större fåglarnas behov. Passar bra som startfoder till t.ex. ankor & änder. Fågel Maxi fungerar även som ett starkare tillväxtfoder för de fåglar som behöver växa lite fortare, t ex ungtuppar, kalkoner & gäss. Finns i 15 kg säck.

Fågel Multi

Ett foder som säkrar att hönan, som värper få ägg, får i sig allt hon behöver. Passar värpande lantrashöns, avelshöns, ankor, änder & skogsfåglar. Finns i 15 kg säck.

Värp Opti

Vårt mest omtyckta värpfoder! Ett näringsrikt foder som är anpassat för de mer utpräglade värphönsen. Finns i 15 kg säck.

Värp Blanda

Ett värpfoder i koncentrat som ska blandas ut med spannmål & snäckskal/kalk vid utfodring. Finns i 15 kg säck.

Värp EKO Trygg

Fullfoder till värphöns i ekologisk, KRAV-godkänd äggproduktion. Finns i 15 kg säck.

Värp Nära

Ett lyxigare och mer klimatsmart värpfoder för höns utan soja. Finns i 15 kg säck.