Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Ocean - för kommande generationer!

Det svenska varumärket Ocean består av högkvalitativa och miljöanpassade produkter för tvätt, disk, städ och hygien. Varumärket Ocean ligger rätt i tiden när miljötänkandet blivit helt avgörande för både konsument och samhälle.

Dubbeldryg Tvättmedel

– Klimatneutral Produkt!

Vi kan stolt säga att vi säljer världens första Klimatneutrala tvättmedel! En klimatneutral produkt innebär att man har räknat på produktens klimatpåverkan och kompenserats för genom hela dess livscykel. Märkning av klimatneutrala produkter syftar till att bidra till en hållbar utveckling. Produkten ska vara ett hållbart föredöme bland andra produkter med motsvarande funktion.

Grovrent

– Tar bort de allra svåraste fläckarna!

Använd Grovrent när du rengör djurstallar, hundgårdar eller kaninburar. Passar även utmärkt i duschutrymmen, spisfläktar, daglig rengöring i hemmet och på textilier och golv. Du tar enkelt och effektivt bort svår smutsbeläggning överallt!

Rapssåpa

– Oändligt med möjligheter!

Oceans Rapssåpa är tillverkad av förnyelsebara råvaror som raps- & kokosolja. pH-värdet tillsammans med dess ytaktiva egenskaper har en rengörande och desinficerande effekt. Den passar utmärkt för att återfetta trägolv. Rapssåpan användas också för rengöring av spenar på kor, rengöring och mjukgörande för karleder på hästar samt som schampo för häst & hund.

Dubbeldryg Maskindisktabletter

– Skinande rent med miljön i fokus!

Dubbelt aktiva tabletter som effektivt löser upp intorkade matrester, tar bort missfärgningar och ger dig en ren och blank disk. Disktabletterna är miljöanpassade och baseras på förnyelsebara råvaror som är nedbrytbara i naturen.

Källa: Oceanprodukter.se