Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Djur&Natur Kundklubb

För oss på Djur&Natur står du som kund alltid i centrum. I våra butiker hittar du ett brett sortiment till rätt pris. Är du dessutom medlem i vår Kundklubb blir du extra premierad!

Fördelar med Djur&Natur Kundklubb
– Enkel registrering: Direkt här på hemsidan eller i någon av våra butiker.
– 50 kr i välkomstrabatt, för användning på ditt nästa köp.
– Utlottning av Presentkort 200 kr, för alla handlande kundklubbsmedlemmar! 5 vinnare varje månad.
– Unika klubberbjudanden, tips & inspiration via vårt nyhetsbrev.
– Inbjudan till kundkvällar och butiksaktiviteter.
– Förhandsinformation om kampanjer & Events.
– Medlemskapet är kortlöst. utan bindningstid och du registrerar dina köp enkelt med din legitimation (personnummer).

Medlemskapet gäller hos följande butiker:
Erikstad
Falköping
Knästorp/Staffanstorp
Lidköping
Lunnarp/Tomelilla
Nossebro
Skara
Skövde
Sundsvall
Vårgårda
Östersund

VILLKOR

Användning
Medlemskap utfärdas endast till personer som är över 16 år. Klubbmedlemmen kan endast nyttja erbjudanden/rabatter i egenskap som privatperson. Djur&Natur är ett affärsområde inom Svenska Foder AB. Medlemskapet är giltigt i alla Djur&Natur-butiker i Sverige som ägs av Svenska Foder AB. Djur&Natur förbehåller sig rätten att göra ändringar i villkoren för Djur&Naturs Kundklubb. Ändringen träder i kraft efter en (1) vecka och medlemmarna informeras om förändringar. Butikspersonalen har alltid rätt att se klubbmedlemmens giltiga legitimation om de så begär.

Avgifter
Medlemskapet i Djur&Natur Kundklubb är kostnadsfritt.

Ett kortlöst medlemskap
Av miljöhänsyn erbjuder vi alla våra medlemmar ett kortlöst medlemskap. Medlemskapet är kopplat till ditt personnummer.

Medlemsförmåner
Vi vill att det ska löna sig att vara medlem hos oss. Vi kommer därför alltid göra vårt bästa för att anpassa dina medlemsförmåner efter dina preferenser och intressen. För att kunna ge dig medlemsförmåner behöver vi behandla dina personuppgifter, som t.ex. namn, medlemsnummer, medlemsnivå, kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och mobilnr), bostadsort, köphistorik, användargenererade data (t.ex. klick- och besökshistorik och kundundersökningar). Baserat på dina uppgifter utför vi analyser som kan resultera i att du sorteras in i en kundgrupp (s.k. kundsegment) eller får en unik profil. Insikterna från analyserna ligger till grund för dina medlemsförmåner.

  • Utlottning av Presentkort 200 kr, för alla handlande kundklubbsmedlemmar! 5 vinnare varje månad.
  • Unika klubberbjudanden, tips och inspiration via vårt nyhetsbrev.
  • Inbjudan till kundkvällar och butiksaktiviteter.
  • Förhandsinformation om kampanjer och events.
  • Medlemskapet är kortlöst och utan bindningstid.

Dina rättigheter
När vi behandlar dina personuppgifter gör vi bara detta om det är nödvändigt för att kunna uppfylla våra åtaganden till dig som medlem. Men det är viktigt för oss att alltid respektera din integritet. Vi vill därför göra dig uppmärksam på några av dina rättigheter.

Du kan närsomhelst invända mot vår direktmarknadsföring.

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap i Djur&Natur Kundklubb. Vi tar bort de personuppgifter som är kopplade till ditt medlemskap. Även om du går ur vår kundklubb kan vi fortsätta behandla vissa personuppgifter om dig när vi måste göra det enligt lag (t.ex. transaktionsdata enligt bokföringslagen) eller när vi har tvingande berättigade skäl att göra det (t.ex. när vi behandlar anonyma data i affärsutvecklingssyfte).

Vill du veta mer om dina rättigheter eller få fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer i Djur&Naturs integritetspolicy.

Giltighetstid
Medlemskapet gäller tillsvidare eller tills ena parten säger upp avtalet. 

Upplysningar

Vill du veta mer om Djur&Naturs Kundklubb besök din lokala Djur&Natur butik för mer information. Skriv till Djur&Natur Kundklubb, Box 673, 531 16 Lidköping. Maila till kundklubb@djuronatur.se.

Adressändring
Ändring av person- eller adressuppgifter mailas till kundklubb@djuronatur.se.

Vi kan också avsluta ditt medlemskap och radera alla personuppgifter som du har lämnat i samband med ditt medlemskap vid inaktivitet. Med inaktivitet menas att du inte har gjort något köp eller interagerat med våra annonser eller utskick under en period om 5 år.

Ansvarsbegränsning
Vi ansvarar inte för förluster eller skador p.g.a. tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel eller händelser som är utanför vår kontroll som relaterar till ditt medlemskap i Djur&Natur Kundklubb. Detta gäller inte ansvar som inte kan uteslutas enligt tvingande lagstiftning.