Fria returer

Snabba leveranser

Öppet köp i 30 dagar

Varför stiger produkter i pris?

Allt du behöver till din kattunge

Kattleksak Möss 4-pack
39:-

Kattleksak Möss 4-pack

Kattleksak som stimulerar den naturliga jaktinstinkten hos din katt.

Katty Kattströ 20 kg
225:-

Katty Kattströ 20 kg

Katty Kattströ suger snabbt upp din katts urin samtidigt som det motverkar dålig lukt. Absorberande och fräsch kattsand!

Litterlocker Avfallshink Till Kattlåda
349:-

Litterlocker Avfallshink Till Kattlåda

Snabb, hygienisk och enkel att använda. LitterLocker gör det enkelt att hålla kattlådan fräsch. Som kattägare vet du att när katten varit i lådan kan det lukta riktigt illa. Nu kan du på ett enkelt sätt bli av med denna odör. Skopa ur det katten har lämnat i lådan och lägg det i din LitterLocker och de dåliga lukterna kapslas in. Refillerna är gjorda med en multilagerfilm som har Air-Seal teknologi som gör systemet helt lufttätt.

Feliway Spray Katt
259:-

Feliway Spray Katt

Feliway Spray bidrar till att skapa en trygg och harmonisk tillvaro för dig och dina katter både i hemmet eller på resan. Feliway Spray förebygger och motverkar även oönskade beteenden orsakade av oro och stress och används bl.a. för att motverka att katten kissar inne (urinmarkerar). Spraya 8-10 pumpslag (beroende på ytans storlek) och vänta 15 minuter innan katten introduceras till sprayat område. Effekten kvarstår i 4-5 timmar. Spraya på nytt när effekten avtar. Feliway Spray kan sprayas på kattfilten/korgen, inuti buren eller i bilen. Spraya däremot inte direkt på eller i närheten av katten.

Feliway Doftavgivare Katt
339:-

Feliway Doftavgivare Katt

Feliway doftavgivaren är en lugnande doftspridare för katter. Innehåller syntetiska kopior av kattens egna ansiktsferomoner (doftsignal) som gör katten trygg i olika situationer. Kopplas till eluttag och kan t ex motverka urinmarkering, oro, bilåkning samt förbättra relationen mellan katter.

Royal Canin Wet Sterilised Gravy 12x85 g
239:-

Royal Canin Wet Sterilised Gravy 12x85 g

Helfoder för kastrerade vuxna katter (tunna skivor i sås).

Kattleksak Spiral Tiger
79:-

Kattleksak Spiral Tiger

Spännande bungeeleksak med tung bottenplatta och lång spiral som katten kan jaga och busa med. 28 CM.

Kong Kattleksak Purrsuit Whirlwind
209:-

Kong Kattleksak Purrsuit Whirlwind

Batteridriven boll med svans för lek. 2 st Aa batteri medföljer

Delights Gravy Multipack Kitten 12-pack
149:-

Delights Gravy Multipack Kitten 12-pack

Helfoder av premiumkvalitet för kattungar. Balanserad näring & hälsosam matsmältning

Royal Canin Wet Kitten In Gravy 12x85 g
249:-

Royal Canin Wet Kitten In Gravy 12x85 g

Helfoder för katter - Anpassat för kattungar upp till 12 månaders ålder (tunna skivor i sås)

Mjau Torrfoder Kattunge 1,4 kg
99:-

Mjau Torrfoder Kattunge 1,4 kg

Helfoder med kött & färsk kyckling för kattungar. Med spröda och små hjärtformade bitar av naturliga råvaror som är näringsmässigt balanserade för den unga kattens näringsbehov. Utan onödiga tillsatser eller tillsatt socker. Tillverkas i Sverige.

Kattspade till Kattlåda Plast
29:-

Kattspade till Kattlåda Plast

Praktiskt rengöringsspade i plast. För att enkelt rengöra i den stora kattlådan eller smådjursburen. Plocka lätt bort klumparna av urin/avföring i ströet. Levereras i någon av färgerna på bild.

Kattleksak Safari Mus

Rabatt 25%

8:- 10:-

Kattleksak Safari Mus

Safarimus 8 cm innehåller kattmynta.

Kattspade till kattlåda metall
59:-

Kattspade till kattlåda metall

Praktiskt rengöringsspade i metall med plasthandtag för att lätt rengöra kattlådan. Plocka lätt bort klumparna av urin/avföring i kattströet.

KONG Kattleksak Laserpekare
39:-

KONG Kattleksak Laserpekare

Kattleksak i form av en laserpekare. Undvik att lysa mot kattens ögon.

Bädd Mysan
från 399:-

Bädd Mysan

Mjuk och gosig bädd i snygg design.

Royal Canin Kitten
från 89:-

Royal Canin Kitten

Balanserat helfoder för katter - Anpassat för kattungar (upp till 12 månaders ålder)

Ever Clean Litterfree Paws
från 179:-

Ever Clean Litterfree Paws

Ever Clean¨ Litterfree Paws (tidigare Less Trail) är en storkornig och klumpbildande kattsand för att hindra sanden från att fastna på kattungars tassar och på långhåriga katter. Tillverkad av överlägsen klumpbildande lera som fångar, låser in och eliminerar odör från urin och avföring genom aktiv kolteknologi för att hålla din kattlåda fräsch. Litterfree Paws är 99,9 % damfritt, för att skapa en välbefinnande miljö för din katt. *STORKORNIG KLUMPBILDANDE KATTSAND: minskar spridning vilket gör den ideal för långhåriga katter och kattungar 99,9 % DAMMFRI: Hjälper till att hålla tassar och hem rena och dammfria. UNIK AKTIV KOLTEKNOLOGI: fångar och låser in odören istället för att dölja lukten och eliminerar urin-, avföring- och ammoniaklukt vid kontakt. TASSAKTIVERAD DOFT: frigör endast doft när katten går på sanden och kattlådan används RÄCKER LÄNGE: en förpackning 10 L räcker i upp till två månader *, vilket innebär att kattlådan inte behövs bytas så ofta och du sparar pengar *Enligt laboratoriereslutat (baserat på en normal mängd urin från en normalstor katt)

Iams Cat Kitten
från 179:-

Iams Cat Kitten

IAMS for Vitality för kattungar med färsk kyckling är komplett och balanserad expertnäring som hjälper till att främja de 7 tecknen på sund vitalitet för din kattunge, och dess tillväxt och utveckling. Allt detta förpackat i ett läckert recept med 91 % animaliskt protein (av den totala mängden protein) som ditt husdjur kan njuta av varje dag.